Boekpresentatie 'Disability Studies in de Lage Landen'

Datum
-

Graag nodigen wij u uit voor de feestelijke boekpresentatie van ‘Disability Studies in de Lage Landen’ op donderdag 6 oktober 2016 in de Postkamer in Nijkerk. Om 17:30 uur begint de boekpresentatie met een toespraak over het waarom en het belang van het boek. Daarna is er tijd voor ontmoeting, eten & drinken.

‘Disability Studies in de Lage Landen’ is een verrassend veelzijdig studieboek waar meer dan veertig Vlaamse en Nederlandse auteurs aan hebben meegewerkt. Vanuit diverse disciplines en invalshoeken worden projecten en onderzoeken uit het vakgebied Disability Studies in negentien hoofdstukken beschreven en geanalyseerd.

Studieboeken blijven ook in het digitale tijdperk gelukkig hun waarde behouden. Uitgeverij Garant stimuleert dit en reikt jaarlijks de studieboekprijs uit met als doel meer aandacht te vestigen op het belang van studieboeken in het hoger onderwijs. We zijn extra trots dat ‘Disability Studies in de Lage Landen ‘ als één van de laatste vijf boeken op de shortlist staat en meedingt naar de studieboekprijs 2016 (uitslag november 2016)

Besloten / Open
Open
Locatie

De Postkamer
Kleterstraat 21
3862 CA Nijkerk

De Postkamer ligt op 5 minuten wandelafstand van het NS station.

Er is een kleine parkeerruimte aanwezig naast de Postkamer (uitrijmunten worden gratis uitgedeeld).

Aanmelden

Graag horen wij voor 1 oktober a.s. of u bij de boekpresentatie aanwezig zult zijn. U kunt een email sturen naar irene.vanhelden@disabilitystudies.nl. Wilt u erbij vermelden met hoeveel mensen u komt?

Dutch