Tweede bijeenkomst van de Inclusieve Stad op maandag 17 juni 2013

Fri, 06/14/2013 - 16:03

In de Cartoon vindt op maandagavond 17 juni een buurtbijeenkomst plaats over de “Buitengewone Stripheldenbuurt met bewoners!”. De bijeenkomst is onderdeel van het project  “De inclusieve stad Almere”.

Één van de doelen van de bijeenkomst is bewoners te informeren over de lopende initiatieven in de wijk en te committeren om deze samen te verbeteren.

Doel van “De inclusieve Stad” is onderzoek, activiteiten en bijeenkomsten organiseren die een bijdrage leveren aan de verbetering van de kwaliteit van bestaan voor mensen met een beperking.

Buurtbewoners, maatschappelijke organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen zijn van harte uitgenodigd om lopende activiteiten in de Stripheldenbuurt te presenteren en om mee te denken en mee te discussiëren over thema’s op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijdsbesteding.

We eindigen met een feestelijke intekening voor contact- of samenwerkingsgroepen in de Buitengewone Stripheldenbuurt.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk, graag van te voren aanmelden (uiterlijk voor 16 juni a.s.) bij Irene van Helden, email adres: irene.vanhelden@disabilitystudies.nl

Locatie: De Cartoon Buurtcentrum, Gerrit Th. Rotmanlaan 28 Almere-Buiten Stripheldenbuurt, website www.deschoor.nl/decartoon

De Cartoon is bereikbaar met buslijn 1, halte Stripheldenbuurt Noord

Kijk hier voor het volledige programma en het project de Inclusieve stad op:

www.disabilitystudies.nl/inclusievestad