Maak het verschil en doneer!

Beste vrienden en supporters, 

Bij Disability Studies in Nederland streven we naar een inclusieve samenleving waarin iedereen zich vanzelfsprekend welkom voelt. De activiteiten binnen de organisatie volgen het principe “Nothing about us, without us” waarin we een goede kwaliteit van leven voor mensen met een disability vooropstellen waarin hun eigen regie en mogelijkheden centraal staan. Hiervoor zetten we ons in voor passende participatie van mensen met beperking, waarbij talenten, kwaliteiten en ervaringskennis optimaal benut worden. 

Jouw (financiële) bijdrage maakt een aanzienlijk verschil en stelt ons in staat om onze missie voort te zetten. Met slechts een eenvoudige klik kun je deel uitmaken van iets groters dan jezelf en bijdragen aan projecten en initiatieven die het verschil maken. 
 

Waarom doneren aan Disability Studies in Nederland? 

  • Transparantie en verantwoording: Wij zijn erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat jouw donaties niet alleen bijdragen aan het realiseren van onze doelen, maar ook dat ze fiscaal aftrekbaar zijn. 

  • Onderzoek en educatie: Onze stichting is actief betrokken bij Disability Studies, waarbij we onderzoek bevorderen en educatieve programma's ontwikkelen om begrip en inclusiviteit te vergroten. 

  • Samen bouwen aan een inclusieve toekomst: Door samen te werken kunnen we meer bereiken. Jouw steun is de sleutel tot het succes van onze initiatieven en het bevorderen van een inclusieve samenleving. 

Hoe kun je doneren?

Het is eenvoudig! Scan de QR-code en kies het bedrag wat voor jou haalbaar is. Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij het bereiken van onze doelen. 

Dank je wel voor je steun aan Disability Studies in Nederland. Samen maken we een verschil en creëren we een inclusievere wereld voor ons allemaal.

QR Code