Leerwerkplaats Ervaringsdeskundigheid (HAN) presenteert haar producten

Kenniscentrum HAN Sociaal van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen faciliteerde het afgelopen jaar een Leerwerkplaats Ervaringsdeskundigheid. Vanuit deze Leerwerkplaats zijn diverse producten ontwikkeld, die op 18 april 2017 werden gepresenteerd aan belangstellenden.

De afgelopen jaren is binnen de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen steeds meer aandacht gekomen voor het thema Ervaringsdeskundigheid. Kenniscentrum HAN SOCIAAL faciliteerde een Leerwerkplaats waar docenten, onderzoekers, professionals, studenten en ervaringsdeskundigen samen op zoek gingen naar manieren om ervaringsdeskundigheid in praktijk, onderwijs en onderzoek te versterken. 

Vanuit deze Leerwerkplaats zijn diverse producten ontwikkeld, die op 18 april 2017 werden gepresenteerd aan een geïnteresseerd publiek:

  • Op ervaringen kun je bouwen. Een handreiking voor onderwijs en praktijk.
  • Ervaringskracht. Inspirerende verhalen uit de Leerwerkplaats Ervaringsdeskundigheid.
  • Kletsborden. Spelen met aandacht voor elkaar. 
  • Echt samen! Onderzoek naar samenwerking van onderzoekers met en zonder verstandelijke beperking.
  • Voor elk-ander. Ervaringsdeskundigen met een lichte verstandelijke beperking en coaches over betekenisvolle samenwerking.

De producten zijn bedoeld voor iedereen die in onderwijs, onderzoek en praktijk het samenwerken met ervaringsdeskundigen wil versterken. 

Foto's op Facebook

Producten Leerwerkplaats Ervaringsdeskundigheid (HAN)