DSiN actief tijdens Week van de Toegankelijkheid

Van 2 t/m 7 oktober vond de jaarlijkse Week van de Toegankelijkheid plaats. In veel gemeenten en via veel organisaties was er aandacht voor toegankelijkheid en toegankelijk uitgaan in het bijzonder. Ook DSiN liet van zich horen, met o.a. een blog door Marianne Dijkshoorn, en een reportage vanuit de inclusieve stad Almere met o.a. Marlijn Wagenaar, Gerda van Wees en Edwin de Vos. 

In Almere konden bezoekers van de Week van de toegankelijkheid een handicap aangemeten krijgen in 'Café op 2'. Daarna gingen ze met een begeleider op stap om zo te merken hoe de wereld vanuit het perspectief van iemand met een beperking is.
Organisaties als Wij Staan Op!, Stichting Soga, Stichting Abri en anderen waren aanwezig in het café om geïnteresseerden te woord te staan. 

DSiN-medewerker Marlijn Wagenaar ging op pad met toegankelijkheid-reporter 'De Kwetsbare Held' om hem een half uur lang te laten ervaren hoe het is om blind door het leven te gaan. Op Facebook staat een verslag met video: "Marlijn hoopt stiekem dat dat mensen ook merken dat je prima zonder zicht door het leven kan en dat de bewustwording toeneemt. Voor de Kwetsbare held voelde het alsof de wereld groter werd. “Hoe langer ik met het onderwerp toegankelijkheid bezig ben, hoe meer ik besef dat niet zij, maar ikzelf beperkt ben in mijn manier van kijken en denken.'"