Deelname aan 8 uur overwerken in Amersfoort

Disability Studies was gevraagd om als één van de 5 goede doelen mee te doen aan het concept 8 uur overwerken op 31 maart 2012 in Amersfoort. In acht uur tijd werkten vijf teams – die bestaan uit vijf creatieven en een coach – aan verschillende opdrachten voor vijf goede doelen. 

Het idee achter 8uo is dat het mes aan twee kanten snijdt. Goede doelen krijgen mooie gratis ontwerpen en goede ideeën; "jonge" creatieven kunnen de creatieve producten toevoegen aan hun portfolio én leveren een belangrijke bijdrage aan de maatschappij. Daarnaast doet iedereen tal van waardevolle contacten op.

Voor de derde keer is de organisatie in Amersfoort in handen van Elise de Bres van Meet & Discover. Voor Disability Studies ging een team van vier getalenteerde creatieven aan de slag met de opdracht om met een scherpe elevatorpitch, ondertitel of beeld te komen. Na middernacht werd het 8 uur overwerken beëindigd met een korte en heldere presentatie waarin de opdrachten werden gepresenteerd. Het was een zeer geslaagde avond voor alle deelnemers. 

Impressie 8uo in Amersfoort: http://issuu.com/ono-ono/docs/ono-ono_8uo_issuu_2012?mode=a_p