Boek: 'Maak je event toegankelijk voor iedereen'

Op donderdag 13 september a.s. verschijnt het door Marianne Dijkshoorn geschreven boek: Maak je event toegankelijk voor iedereen. 

Meer informatie over de boekpresentatie

Het boek geeft adviezen om de toe- en uitgankelijkheid van mensen met een beperking bij zowel binnen- als buitenevenementen en locaties te bevorderen.

Het boek geeft informatie over de nodige communicatie vooraf, de afmetingen van een rolstoeltoegankelijke basis, specifieke tips voor locaties, B2B-events en festivalorganisatoren en adviezen voor uitgankelijkheid in geval van een calamiteit.

De omslag van het boek beschrijft het volgende:

"Festivals, feesten en congressen… voor mensen met een beperking is het vaak een hele toer om een dergelijk evenement te bezoeken. Terwijl het helemaal niet moeilijk is om een bijeenkomst zo in te richten dat iedereen zich gastvrij onthaald voelt. Je moet alleen even weten waar je op moet letten. In dit boek laat Marianne Dijkshoorn zien hoe je je evenement met simpele ingrepen toegankelijk maakt voor mensen met een beperking. Het is een handige gids voor iedereen die iets organiseert. Je kunt er meteen mee aan de slag en je krijgt er meer en tevreden klanten door."

Het boek 'Maak je event toegankelijk voor iedereen' is voor € 22,50 te bestellen via de website van Marianne (Welkom Toegankelijkheid & Evenementen).

Op deze website staat een inkijkexemplaar om een goede indruk te krijgen. Als je het boek via Marianne's website bestelt krijg je een gesigneerde versie.

Het is ook mogelijk om een doelgerichte boekpresentatie op locatie te krijgen.

Mocht je hierover meer informatie willen of andere vragen hebben, stuur dan een email naar marianne@toegankelijkheidevenementen.nl

Maak je event toegankelijk voor iedereen
Marianne Dijkshoorn
ISBN: 9789491757655
Inhoud: 108 bladzijden
Verkoopprijs: € 22,50 inclusief 6% Btw

Omslag boek Maak je event toegankelijk voor iedereen