UWV Incompany workshop: De driehoek is rond; wrap up van het afgelopen jaar

Datum
-
Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Direct aanmelden

Graag nodigen wij u uit voor de Incompany Workshop op 28 november 2019 om 14.30 uur te Dordrecht met het volgende thema:

'De driehoek is rond; wrap up van het afgelopen jaar'.

In de eerdere bijeenkomsten zijn de drie perspectieven van de driehoek van ondersteuning besproken: het perspectief van degenen met afstand tot de arbeidsmarkt, de naasten en de professionals. Wij willen niet alleen een wrap up maken, maar ook de vertaalslag naar de bredere praktijk van UWV. In een meerdaags verdiepingsprogramma afgelopen maand hebben we met 14 UWV-medewerkers de koppeling gemaakt van theorie naar dagelijkse praktijk van professionals binnen UWV. Onder leiding van Sanne van der Hagen verkennen wij hoe we de opgedane kennis kunnen implementeren in de UWV-praktijk. Alle perspectieven passeren daarbij de revue en daarmee is de cirkel (of in dit geval de driehoek) weer rond.

Programma

14:30 - 15:00 uur Inloop met koffie/thee en lekkers
15:00 - 15:05 Opening door dagvoorzitter Sofie Sergeant, DSiN
15:05 - 15:30 Interactief gedeelte met delegatie UWV-medewerkers
15:30 - 16:25 Keynote Sanne van der Hagen
16:25 - 16:30 Afronding door dagvoorzitter Sofie Sergeant, met blik op de toekomst
16:30 - 17:15 Afsluiting met een hapje en drankje

Incompany workshop

De Incompany workshop is een onderdeel van het scholingsprogramma van Disability Studies in Nederland en UWV en heeft als doel bij te dragen aan volwaardige participatie van mensen met een beperking. 

Het scholingsprogramma 2019 bestaat uit een serie van vier Incompany Workshops en een Verdiepingsprogramma, waarbij het thema arbeidsparticipatie vanuit een Disability Studies (DS) invalshoek wordt belicht.

Hoewel de bijeenkomsten ontwikkeld zijn voor medewerkers van het UWV, zijn ook deelnemers van buiten het UWV van harte welkom.

Eerdere bijeenkomsten

Eerdere bijeenkomsten van het scholingsprogramma UWV, met de bijbehorende verslagen en presentaties.

Besloten / Open
Open
Locatie

Cursus- en vergadercentrum Den Witten Haen
Groenmarkt 19-B
3311 BD Dordrecht

De locatie is rolstoeltoegankelijk.

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer kunt u het beste reizen naar Station Dordrecht en dan 15 minuten lopen via de Johan de Wittstraat en de Visstraat naar de locatie. De locatie ligt aan uw linkerhand na het passeren van de Visburg op de Groenmarkt.

Via de website van Den Witten Haen kunt u een routebeschrijving en meer informatie omtrent parkeergelegenheid downloaden.

Parkeren

Met de auto adviseren wij om gebruik te maken van parkeergarage Visstraat. Dit is op eigen gelegenheid.

Aanmelden

Aanmelden is noodzakelijk en kan door het inschrijfformulier in te vullen.

Let op: na een eerdere deelname dient u zich toch even te registreren. Voor UWV-medewerkers is er een bewijs van deelname beschikbaar voor de aanvraag van accreditatiepunten.

Contact

Heeft u vragen, wilt u niet meer op de hoogte gehouden worden van bijeenkomsten vanuit het Scholingsprogramma DSiN-UWV of heeft u zich aangemeld voor de workshop, maar kunt u er onverhoopt niet bij zijn? Dan kunt u e-mailen met Marianne Dijkshoorn: scholingsprogramma@disabilitystudies.nl

Sprekers

Sanne van der Hagen is expert op het gebied van technologie en apps bij het Kennisplein Gehandicaptensector en expert Zorginnovatie bij Buro Wisselstroom. Sanne schrijft met regelmaat over de inclusieve samenleving.

Niklas van Cassel en Robert Graansma lichten een tipje van de sluier op van wat er tijdens het driedaagse verdiepingsprogramma naar voren is gekomen. Tevens geven zij ondertiteling bij de tentoonstelling die ter plaatse te bezichtigen en te belezen is.

Dutch