Symposium “The next big thing, will be a lot of small things”

Datum
-
Kosten

Deelname is gratis.

Op donderdag 20 april 2017 zal de Academische Werkplaats Leven met een Verstandelijke Beperking haar derde symposium organiseren. In navolging van de symposia Wetenschap en praktijk: In co-creatie verbonden (2013) en Wetenschap en praktijk: Co-creatie in werking (2015) zal in het komende symposium de volgende stap in kennisontwikkeling en kennisdeling worden belicht vanuit verschillende inhoudelijke thema’s en perspectieven. 

Het symposium is een feestelijke dag waarop onderzoekers, professionals uit de praktijk en het onderwijs, mensen met een verstandelijke beperking en hun verwanten van harte welkom zijn.

De Academische Werkplaats Leven met een Verstandelijke Beperking is opgericht door Tranzo, wetenschappelijk centrum voor Zorg en Welzijn van Tilburg University. Tranzo werkt samen met DSiN in het project 'Samen werken, samen leren' (een project vanuit het Nationaal Programma Gehandicapten van ZonMW).

 

Besloten / Open
Open
Locatie

Tilburg University. De exacte locatie wordt later bekend gemaakt.

Meer informatie

Informatie over het symposium op de website van Tilburg University.

Organisatie

Academische Werkplaats Leven met een Verstandelijke Beperking

Sprekers

(Internationale) sprekers op het komende symposium zijn dr. Julie Repper (Associate Professor of Recovery, University of Nottingham en ervaringsdeskundige), drs. Martijn Verbeek (directeur Langdurige Zorg van het Ministerie van VWS) en prof. dr. Petri Embregts (Hoogleraar AWVB). 

Dutch