Dans & Performance met Platform-K

Datum
-
Kosten

De performance is gratis toegankelijk.

DSiN organiseert van 28 augustus tot 1 september de internationale Lorentz Workshop: ‘Included in Training and Work: Transforming Policies and Practices for Disabled People’. Één van de programma onderdelen is het bijwonen van een interactieve dans & performance met Platform-K, mogelijk gemaakt door de steun van de Gemeente Leiden.

Dans & Performance

Op donderdag 31 augustus bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de dansperformance met Platform-K. Deze Belgische dans company werkt met dansers met een verstandelijke beperking. In een openbare repetitie laat de dansgroep zien hoe zij te werk gaan en nieuwe dansvormen ontwikkelen. Bezoekers mogen kijken, luisteren en meedoen! Kleding waarin je gemakkelijk kan bewegen, is aanbevolen.

Platform-K

Platform-K is een danswerkplek in Gent voor personen met een beperking. Platform-K zet projecten op die personen met een beperking en reguliere kunstenaars uitdagen om samen te werken aan nieuwe vormen van kunst, dans- en bewegingstaal.

Lorentz Workshop 

De Lorentz Workshop in Leiden is een plek waar wetenschappers, beleidsmakers , ervaringsdeskundigen en anderen elkaar kunnen ontmoeten, zie de website. DSiN is een buitenbeentje naast veel bèta-georiënteerde workshops. De DSiN workshop zoomt in op arbeidsparticipatie en voorbereiden op de arbeidsmarkt met volgende thema’s: opleidingsmodules - universal design for learning - deskundigen op het werk- inclusief werken - pesten op het werk - inclusie en discriminatie. 

Wij nodigen u van harte uit voor dit culturele event en zien uw aanmelding graag tegemoet via info@disabilitystudies.nl t.a.v. Gerda van Wees. 

Besloten / Open
Open
Locatie

Lorentz Center @Snellius
Niels Bohrweg 1
2333 CA Leiden 

Aanmelden

U kunt u aanmelden door een email te sturen naar info@disabilitystudies.nl t.a.v. Gerda van Wees.

Dutch