Boekpresentatie 'De kracht van levensverhalen'

Datum
-
Kosten

Deelname is gratis

Op woensdag 26 september wordt een nieuwe levensverhaleninterventie gepresenteerd, samen met een mini-symposium: 'De kracht van levensverhalen bij mensen met een lichte verstandelijke beperking dan wel zwakbegaafdheid en met depressieve of trauma-gerelateerde klachten.'

De levensverhaleninterventie “Mijn Levensverhaal, ontdekkingsreis naar mijzelf” is ontwikkeld door dr. Janny Beernink (GGNet) in samenwerking met de Universiteit Twente.

Een ieder die interesse heeft in levensverhalentherapie en in narratieve therapie zijn van harte welkom om deel te nemen aan het symposium 'De kracht van levensverhalen', inclusief de boekpresentatie. 

Het definitieve programma volgt. Accreditatie is aangevraagd bij NIP, FGzP, NVRG, NVvP en V&VN.

Besloten / Open
Open
Locatie

Oranjerie Ruurlo
Stapeldijk 1
7261 LL Ruurlo

De locatie is goed bereikbaar met de auto en met openbaar vervoer. Het treinstation is op loopafstand en er rijdt een shuttlebus. 

Aanmelden

Vooraanmelding wordt op prijs gesteld. Aanmelden kan via deze link.

Meer informatie
Contact

Janny Beernink
j.beernink@ggnet.nl

Organisatie

GGNet organiseert deze middag in samenwerking met de Universiteit van Twente en de Academisch Uitgeverij Eburon.

Sprekers

Dagvoorzitter is drs. Jan van Stek (psychiater GGNet / zelfstandig consulent). Sprekers zijn onder andere: Jan Olthof (School voor systemische opleidingen / Praktijk “Het verbindend patroon”), prof.dr Geert Van Hove (VU Amsterdam / Disability Studies in Nederland / Universiteit Gent), prof.dr. Gerben Westerhof (Storylab, Universiteit Twente), dr. Anneke Sools (Universiteit Twente), en dr. Janny Beernink (GGNet / Beernink Praktijk Narratief Werken).

Dutch