Bijeenkomst onderzoekersplatform disability studies, inclusie en belonging

Date
-

Tweede bijeenkomst van het onderzoekersplatform rond disability studies, inclusie en belonging. Deze keer zullen Janny Beernink en Gustaaf Bos hun onderzoek presenteren.

Janny promoveert 3 juli (kwart voor tien, VU) op 'Floreren. Zoektocht naar goed leven voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen'. Zij wil deze ochtend haar presentatie vooral toespitsen op de door haar gebruikte onderzoeksmethodiek.

Gustaaf werkt aan de afronding van zijn etnografisch onderzoek naar ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking in omgekeerde integratieprojecten. Hij wil het gesprek toespitsen op de omgang met 'ongemakkelijke verschillen', met 'stekeligheid' in het contact en hoe daar ruimte voor kan ontstaan. 

Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid om samen een broodje te eten (wel even opgeven!).

Restricted/ Open
Restricted
Location

Hogeschool Utrecht
FMR
Daltonlaan 300
3584 BK Utrecht 

Daltonlaan 300 is met het openbaar vervoer te bereiken vanaf het Centraal Station met bus 28, uitstappen Rijnsweerd Zuid. Er is ook parkeergelegenheid.

Sign up

Bijeenkomsten van het onderzoekersplatform zijn alleen bestemd voor genodigden. Neem bij belangstelling contact op met de organisatie.

Contact
Organisation

Doortje Kal (www.kwartiermaken.nl) en Jacqueline Kool (DSiN).

Presenters

Janny Beernink en Gustaaf Bos

Dutch