Bijeenkomst Almere, Inclusieve Stad!

In de Glasbak ( Theater & Cultureel Centrum) vindt op 15 maar een openbare bijeenkomst plaats over het project “de inclusieve stad Almere”. Het project wordt uitgevoerd in samenwerking van de Gemeente Almere, Hogeschool Windesheim Flevoland en Stichting Disability Studies in Nederland.

Één van de doelen van het project is onderzoek, activiteiten en bijeenkomsten organiseren die de inclusieve samenleving bevorderen en een bijdrage leveren aan de verbetering van de kwaliteit van bestaan voor mensen met een beperking.

Bewoners, maatschappelijke organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen zijn van harte uitgenodigd om mee te denken en mee te discussiëren over inclusie thema’s op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijdsbesteding. Ook worden er op deze bijeenkomst lopende activiteiten uit het project gepresenteerd.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk, graag van te voren aanmelden (uiterlijk voor 11 maart a.s) bij Irene van Helden, email adres: irene.vanhelden@disabilitystudies.nl

Locatie: De Glasbak - Theater & Cultureel Centrum, Lierstraat 21 Almere Muziekwiijk, website www.deglasbak-almere.nl

Kijk hier voor het volledige programma en het project de Inclusieve stad.

Tijdens de bijeenkomst is er een monoloog uit de theatervoorstelling Loket 13  In het weekend van 21 maart vindt de premiere van Loket 13 plaats in de CityMall Almere. Een unieke kans om alvast op 15 maart een voorproefje te zien van dit bijzondere format. 

Dutch