Autminds 2018

Datum

Autminds 2018 wordt gehouden op zaterdag 13 oktober op de Hogeschool van Amsterdam, locatie Wibauthuis, Wibautstraat 3b, 1091 GH Amsterdam.

Autminds is een congres voor en door mensen met autisme. Mensen zonder autisme zijn ook van harte welkom, maar Autminds wordt georganiseerd vanuit het perspectief van mensen met autisme zelf en mensen met autisme zijn de primaire doelgroep.

Autminds kan worden omschreven als “a meeting of minds”, vandaar de naam Aut-minds. Autminds wordt georganiseerd vanuit de gelijknamige stichting Autminds.

Op Autminds vind je een divers aanbod van lezingen, workshops en discussies. Ook is er ruimte voor ontmoeting en ontspanning.

Autminds onderscheidt zich van andere congressen en bijeenkomsten over autisme, doordat Autminds volledig wordt georganiseerd vanuit het principe ‘Nothing about us, without us’. Dit betekent dat er niet over mensen met autisme wordt gepraat, maar door hen en met hen. Mensen met autisme zijn de sprekers en vormen de organisatie. Ook het programma wordt volledig bepaald door mensen met autisme. Daardoor komen die onderwerpen aan bod, die mensen met autisme belangrijk vinden.

Meer informatie

Alle informatie, het programma en de sprekers is te vinden op www.autminds.nl

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte worden gehouden van Autminds? Abonneer je dan op de Autminds-nieuwsbrief.

Besloten / Open
Open
Locatie

Hogeschool van Amsterdam
Locatie Wibauthuis
Wibautstraat 3b
1091 GH Amsterdam

De locatie is rolstoeltoegankelijk.

Dutch