Aanmeldformulier Verweven Verhalen - 12 mei 2016

 

D.m.v. dit formulier schrijft u zich in voor deelname aan de bijeenkomst 'Verweven verhalen: loopbaantrajecten van mensen met een fysieke/psychische beperking’ op donderdag 12 mei vanaf 14:30 uur in de VU te Amersfoort. Deze bijeenkomst is een onderdeel van het scholingsprogramma UWV-DSiN.

De inschrijving is persoonlijk.
Aan artsen wordt gevraagd hun BIG-nummer op te geven bij registratie, voor arbeidsdeskundigen is dit het SKO-nummer. Houdt dit nummer dus bij de hand wanneer u dit formulier invult.

Wanneer u zich inschrijft voor een bijeenkomst van het scholingsprogramma, gaan we ervan uit dat u dan aanwezig bent. Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, vragen we u vriendelijk of u zich weer af wilt melden door een email te sturen aan Marianne Dijkshoorn: scholingsprogramma@disabilitystudies.nl

Velden met een sterretje zijn verplicht.

Na het verzenden van het formulier ontvangt u automatisch een bevestiging op het door u opgegeven emailadres.

Het scholingsprogramma is primair bedoeld voor medewerkers van het UWV. Geef hierboven aan of u werkzaam bent bij het UWV.
Voor welke vestiging van het UWV werkt u?
Voor accreditatie is het invullen van uw BIG-nummer verplicht.
Voor accreditatie is het invullen van uw SKO-nummer verplicht.
U heeft aangegeven niet werkzaam te zijn bij het UWV. Deze bijeenkomst is een onderdeel van het scholingsprogramma voor het UWV. We willen graag weten wat uw motivatie voor deelname is.
DSiN doet haar best om de bijeenkomsten voor iedereen toegankelijk te maken. Als u bepaalde wensen of behoeften heeft m.b.t. toegankelijkheid, kunt u dat hier aangeven.
Eventuele vragen of (overige) opmerkingen kunt u hier kwijt.