Aanmeldformulier Verwenconcert bij Omega op 9 februari 2019

D.m.v. dit formulier meldt u zich aan voor het Verwenconcert voor mensen met een meervoudige beperking en hun familie bij Stichting Omega op 9 februari 2019 om 14.00 uur.

Velden met een sterretje zijn verplicht.

Na het verzenden van het formulier ontvangt u automatisch een bevestiging op het door u opgegeven emailadres.

De aanmelder kan bijvoorbeeld een ouder van de persoon met een beperking zijn, maar ook een hulpverlener.
Vul hier uw relatie tot de persoon met een beperking in. Bijvoorbeeld 'ouder', 'broer/zus' of 'begeleider'.
Er wordt een promotiefilmpje gemaakt, zodat we hopelijk nog vaker dit soort concerten kunnen organiseren. We horen graag of we toestemming krijgen om u te filmen.
Met hoeveel personen komen jullie naar het concert? Graag het aantal vermelden inclusief de persoon met een beperking en inclusief de aanmelder, als deze ook zelf komt. Er is een maximum van 5 personen per gezin. Mochten jullie met meer mensen willen komen, geef het dan even aan in het opmerkingenveld aan het eind, dan kunnen we misschien toch nog iets regelen.
Als er voor de persoon met een beperking speciale voorzieningen nodig zijn (al dan niet aanwezig in Omega), dan graag deze hier vermelden.

Vul hieronder de gegevens van de eventuele (overige) deelnemers in.

Zijn er mensen met dieetwensen? Zo ja, graag per persoon de bijzonderheden noteren, ook voor de persoon met een beperking als die oraal kan eten/drinken.
Aansluitend aan het concert zal door DSiN op Omega een focusgroep worden georganiseerd over de relatie tussen mensen met een beperking en broers/zussen. Geef hier aan of een of meerdere van de aangemelde personen hieraan deel wil nemen.
Andere opmerkingen, bijv. aanmelding voor meer dan 5 personen, of problemen waardoor het lastig is om aanwezig te zijn maar die de organisatie misschien kan oplossen, kunt u hier noteren.