Aanmeldformulier Incompany workshop UWV op 6 februari 2020

D.m.v. dit formulier schrijft u zich in voor deelname aan de UWV Incompany Workshop 'Over het huidige wettelijke kader en hoe dit uitnodigt tot out-of-the-box denken' op 6 februari 2020 om 14.30 uur.

LET OP! LOCATIEWIJZIGING!
AMSTERDAM UWV KANTOOR - 
Delflandlaan 3-5 , 1062 EA Amsterdam ( ipv UWV kantoor UTRECHT)

De inschrijving is persoonlijk.

Wanneer u zich inschrijft voor een bijeenkomst van het scholingsprogramma, gaan we ervan uit dat u dan aanwezig bent. Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, vragen we u vriendelijk of u zich weer af wilt melden door een email te sturen aan Irene van Helden: scholingsprogramma@disabilitystudies.nl

Arbeidsdeskundigen krijgen accreditatiepunten voor deelname aan deze bijeenkomst. Bent u arbeidsdeskundige, wilt u dan uw SKO-nummer vermelden in uw aanmelding?

Velden met een sterretje zijn verplicht.

Na het verzenden van het formulier ontvangt u automatisch een bevestiging op het door u opgegeven emailadres.

Voor welke vestiging van het UWV werkt u?
Voor accreditatie is het invullen van uw SKO-nummer verplicht.
DSiN doet haar best om de bijeenkomsten voor iedereen toegankelijk te maken. Als u bepaalde wensen of behoeften heeft m.b.t. toegankelijkheid, kunt u dat hier aangeven.
Eventuele vragen of (overige) opmerkingen kunt u hier kwijt.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van toekomstige bijeenkomsten en updates van het Scholingsprogramma DSiN-UWV? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief van het Scholingsprogramma. U kunt zich te allen tijde weer afmelden door een email te sturen naar scholingsprogramma@disabilitystudies.nl