Aanmeldformulier 'Hoe krijgen we de cliënt centraal? De rol en het nut van onderzoek'- 18 mei 2017

D.m.v. dit formulier schrijft u zich in voor deelname aan de bijeenkomst 'Hoe krijgen we de cliënt centraal? De rol en het nut van onderzoek' op 18 mei 2017 om 15:00 uur. Deze bijeenkomst is onderdeel van het scholingsprogramma UWV-DSiN.

De inschrijving is persoonlijk.

Arbeidsdeskundigen krijgen accreditatiepunten voor deelname aan deze bijeenkomst. Bent u arbeidsdeskundige, wilt u dan uw SKO-nummer vermelden in uw aanmelding?

N.B. Voor (verzekerings)artsen is deelname aan de Incompany workshops niet langer geaccrediteerd. Artsen hoeven hun BIG-nummer dus niet (meer) op te geven.

Wanneer u zich inschrijft voor een bijeenkomst van het scholingsprogramma, gaan we ervan uit dat u dan aanwezig bent. Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, vragen we u vriendelijk of u zich weer af wilt melden door een email te sturen aan Marianne Dijkshoorn: scholingsprogramma@disabilitystudies.nl

Velden met een sterretje zijn verplicht.

Na het verzenden van het formulier ontvangt u automatisch een bevestiging op het door u opgegeven emailadres.

Voor accreditatie is het invullen van uw SKO-nummer verplicht.
Voor welke vestiging van het UWV werkt u?
DSiN doet haar best om de bijeenkomsten voor iedereen toegankelijk te maken. Als u bepaalde wensen of behoeften heeft m.b.t. toegankelijkheid, kunt u dat hier aangeven.
Eventuele vragen of (overige) opmerkingen kunt u hier kwijt.