Kennismarkt Gehandicaptensector 2016

Date

De Kennismarkt 2016 staat in het teken van het VN-verdrag. Dit verdrag is van ons allemaal. Maar wat houdt het eigenlijk in? Wat moet en kun je er mee als professional in de gehandicaptenzorg? Vereist het VN-Verdrag bijzondere kennis en vaardigheden? Het Kennisplein Gehandicaptensector biedt ruimte aan projecten, onderzoeken en goede voorbeelden, die de betekenis van het verdrag weerspiegelen. Op de Kennismarkt maken het onderwijs en het werkveld die voorbeelden tastbaar, door een levendige en interactieve opzet. De markt krijgt dit jaar de vorm van een festival waarin beleving en verrassing centraal staan.

DSiN verzorgt een actieve bijdrage aan de Kennismarkt.

Voor wie

De kennismarkt is voor iedereen die betrokken is bij het toerusten van de nieuwe zorgprofessional: zorgprofessionals, wijkteams, ambtenaren, docenten en opleiders, vertegenwoordigers van het sociaal domein, wetenschappers en ondernemers in de gehandicaptenzorg. Ervaringsdeskundigen zijn natuurlijk ook aanwezig. Kortom: iedereen uit het onderwijs en het werkveld die gemotiveerd is om het VN-verdrag waar te maken, mag de Kennismarkt 2016 niet missen!

Restricted/ Open
Open
Location

Christelijke Hogeschool Ede
Oude Kerkweg 100 
6717 JS Ede

Contact

Voor vragen over de Kennismarkt kun je contact opnemen met de organisatie via  030 275 96 28 of kennispleinen@congresbureau.nl

Organisation

Kennisplein Gehandicaptensector

Dutch