Webinar "Kijk anders, zie meer"

Het webinar dat op 11 juni 2020 werd gehouden vanuit het UWV-DSiN scholingsprogramma was een groot succes met meer dan 120 aanwezigen in het publiek. Met dank aan directeur Ronald Ligtenberg en trainer Lora van Rijn (Possibilize) voor hun bijdragen, Dewi Latupeirissa voor het tolken, dagvoorzitter Sofie Sergeant (DSiN) voor de inleiding en interactie en Angela Hanse (DSiN) voor de technische ondersteuning.

U kunt de webinar terugkijken via deze link (nr. 7 t/m 12 van onze filmpjes).

De presentatie van Ronald Ligtenberg is te downloaden als bijlage bij dit bericht.

De presentatie van Lora van Rijn (prezi) is hier te vinden.

De uitgeschreven teksten van beide presentaties zijn eveneens te downloaden als bijlagen bij dit bericht.

Volgende bijeenkomsten DSiN-UWV scholingsprogramma

29 september - 1 oktober 2020

In oktober 2019 heeft voor het eerst het verdiepingsprogramma plaatsgevonden. Na een zeer succesvolle aftrap willen we ook dit jaar weer de mogelijkheid bieden om tijdens een 3-daags programma de verbinding te leggen tussen theorie en praktijk. Hoe kunnen de best practices uit eigen praktijk bijdragen aan het verbeteren een volwaardig bestaan van mensen met een arbeidsbeperking? Waar liggen voor jou, als UWV-medewerker, mogelijkheden voor het creëren van best practices in je dagelijkse praktijk. Het doel is om de uitkomsten van de driedaagse te presenteren tijdens een incompany workshop voor een breder publiek. Meer informatie in de agenda.

3 december 2020

De laatste incompany bijeenkomst van het jaar kent een internationaal karakter (NB). De voertaal van deze bijeenkomst is om die reden ook Engels. Welke initiatieven hebben bij onze ‘buren’ al tot positieve veranderingen geleid en wat kan hieruit meegenomen worden naar de praktijk van het UWV? Een inspirerende bijeenkomst met sprekers uit Noorwegen over hun ervaringen met een grootschalig arbeidsproject. We linken in deze bijeenkomst ook naar de resultaten en bovendrijvers uit de driedaagse verdiepingsprogramma: naar punten van  herkenning en verschil. Meer informatie in de agenda.