Thema 4: Pimp Your Bag

Bij de ingang stond er een lage lange tafel die mooi gedecoreerd was. De tafel lag vol met materialen die we - volledig kostenloos - van onze sponsors hadden ontvangen. Boekjes, folders, balpennen, doosjes, kompassen, ... Onze congrestassen waren van duurzaam materiaal gemaakt en bevatten 1 van onze DSiN-cartoons. Ook een houten DSiN-sleutelhanger hing aan de tas. Aan de Pimp Your Bag Stand werden mensen uitgenodigd een tas (met bijhorende cartoon) uit te kiezen en te vullen met materialen naar keuze. Mensen konden hier zelf rond de tafel gaan en uitkiezen. Op die manier kreeg elke congresganger een gepersonaliseerde tas. En kreeg je geen zaken toegestopt die je achteraf toch maar weg gooit.

Bij deze stand stonden medewerkers die konden uitleg geven en helpen. 

Mensen werden op die manier van bij het binnenkomen actief betrokken en uitgenodigd om te reflecteren over 'Wat past bij mij?', 'Wat neem ik mee?', 'Wie ben ik in relatie tot het thema?'. We kregen heel mooie reacties op het Pimp Your Bag - gebeuren.

De tassen zijn ontworpen en gemaakt door De Postkamer in Nijkerk. Bij De Postkamer werken mensen met en zonder beperking samen.