Herhaling startbijeenkomst Leerwerkplaats Ervaringsdeskundigheid (HAN)

Date
-

Op 26 januari 2016 vond de eerste bijeenkomst van de Leerwerkplaats Ervaringsdeskundigheid in zorg en welzijn plaats op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vanwege het groot aantal aanmeldingen heeft de HAN besloten een tweede startbijeenkomst te organiseren op 1 maart (van 15 - 18 uur) aanstaande, ook op de HAN in Nijmegen. Deze bijeenkomst heeft dezelfde invulling als de vorige.

Het Kenniscentrum HAN SOCIAAL wil samen met ervaringsdeskundigen, praktijkorganisaties, professionals, docenten en studenten aan de slag met de vraag hoe de inzet van ervaringsdeskundigheid in onderwijs, onderzoek en praktijk kan worden versterkt; wat vraagt dat van alle betrokken partijen? Je kunt een bijdrage leveren vanuit eigen ervaring of aan de slag gaan met een vraag die urgent is binnen de eigen organisatie.

Meer informatie over de Leerwerkplaats Ervaringsdeskundigheid en aanmelding tref je aan in de bijlage. Na de eerste bijeenkomst kun je beslissen of je in de volledige leercyclus gaat participeren.

Restricted/ Open
Restricted
Location

Hogschool Arnhem Nijmegen
Civil Society Lab
Professor Molkenboerstraat 3, lokaal 1.05
6524 RN Nijmegen
 

Contact

Ingrid Ruiter
Email: ingrid.ruiter@han.nl

Dutch