Blog van Noëlle van den Heuvel

Iemand de ogen openen

Door Noëlle van den Heuvel op do, 28/03/2019 - 18:00

Iemand de ogen openen is zó verleden tijd! Waarom? Nou, omdat er zo veel meer manieren zijn om de wereld te aanschouwen.

Dat inzicht verkreeg ik voor het eerst toen mijn collega, Hanna Blom, mij uitnodigde om aanwezig te zijn bij het evenement dat zij organiseerde op stichting Omega. Omega is een dagcentrum voor meervoudig complex gehandicapte kinderen en volwassenen. Het plan was om niet alleen de kinderen van Omega, maar ook hun families te verwennen met een gratis concert, een hapje en een drankje. Deze middag, zaterdag 9 februari, was ik getuige van iets wat ik persoonlijk niet meer zal vergeten, omdat het voor mij een hoop in gang heeft gezet.

Nederlands
Lees de vorige blog: Little big voices

Lees de volgende blog: Lange termijn impact

Als raaf en wolf

Door Noëlle van den Heuvel op vr, 16/02/2018 - 13:17

Noem het een legende, noem het een fabel, maar voor mij is er geen raker verhaal dan dat van de raaf en de wolf. De majestueuze, krachtige en weergaloze verschijning van de wolf, representeert kracht, loyaliteit, vrijgevigheid, goede communicatie en het bewustzijn van het belang van sociale verbanden. De raaf lijkt soms, in mijn ogen geheel onterecht, in de schaduw van de wolf te staan. Hij lijkt minder krachtig en tot minder in staat, maar laat zijn kleine postuur je niet van de wijs brengen. Er is bijna geen intelligenter dier op aarde en wie niet sterk is...

Nederlands
Lees de vorige blog: De blog van het congres

Lees de volgende blog: Rollende moeders