Blog van Edwin de Vos

NetWerk Goed Geregeld! graaft inclusiestrijdbijl op.

Door Edwin de Vos op ma, 31/08/2020 - 14:32

Vandaag heb ik mijn vriend begraven.

Gisteren sprak ik hem voor het laatst. Hij heeft zich al sinds maart binnengesloten. Laat zijn zus de boodschappen voor de deur zetten en houdt dan anderhalve meter afstand. Hij werkt al sinds december vanuit huis. Hij heeft longproblemen (COPD) en ademt vanwege ontstoken longblaasjes moeilijk in het openbaar vervoer en op de fiets. Tot maart deed hij nog zelf boodschappen. Bezoek was nog welkom. Daarna sloot hij zich op. 

Nederlands
Lees de vorige blog: CABRIO in Coronatijd

Lees de volgende blog: Disability Studies and me…

Anja in Wajongland en participatiefilm

Door Edwin de Vos op ma, 27/06/2016 - 22:33

‘Niemand uit mijn omgeving zal naar mijn openbare filmpresentatie komen’ zegt Femke. ‘Mijn begeleiders hebben geen tijd’ en ‘geïnteresseerde internet-kennissen wonen te ver weg’.  ‘Mijn ouders nodig ik niet uit want de situatie is gevoelig’. Het ‘Bijzondere’ filmteam luistert aandachtig. Femke heette vroeger Friso en heeft een licht verstandelijke beperking. 

Nederlands
Lees de vorige blog: Een lokale ster

Lees de volgende blog: Hoeveel verschil mag er zijn?